Partner login

Hultafors lanseeraa CC-mittanauhan teräsmitoille

Hultafors - Suomi

Hultafors tarjoaa jo markkinoiden tarkimman teräsmittanauhan – EU-luokka 1. Nyt uusimpana ominaisuutena lanseerataan toiminto, mikä yksinkertaistaa ammattilaisten työpäivän. Mittausnauha, jossa kääntöpuolella oleva koolausasteikko.

Se on BT-mittanauha, jossa mitta on molemmilla puolilla mittanauhaa.

Mitan painatus myös toiselle puolelle mittanauhaa mahdollistaa helpomman ja monipuolisen mittauksen eri työtehtävissä, kuten seinien rakentamisessa. Se yksinkertaisesti helpottaa oikean mittaustuloksen saamista – heti, "kertoo Hultaforsin tuotepäällikkö Per Eriksson.

pyyntö ammattilaisilta

CC-mitan painatus pyyntö molemmille puolille mittanauhaa on tullut suoraan ammattilaisilta, jotka parhaillaan työskentelevät ongelman ympärillä eri tavoin. Esimerkiksi laudan oikein leikkaaminen haluttujen mittojen mukaan tuottaa nykyisellä mittanauhalla ongelmia.
"Käyttämällä jo olemassa olevaa tuotetta ja lisäämällä siihen koolausasteikon toiselle puolelle, on hyvä esimerkki siitä, miten tuotteemme voivat auttaa saamaan ammattilaisten työpäivästä vieläkin tehokkaamman", Per kertoo.

CC-asteikot: 30/60 ja 45/90 cm

Lyhyessä BT-mittanauhassa on molemminpuolinen mitta – tarkkaan mittaukseen sekä seinien rakentamiseen. Teräksisessä mittanauhassa on mustesuihkutekniikalla toteutettu hyvin tarkan luokituksen omaava mitta-asteikko sekä mattapinta, joka mahdollistaa heijastamattoman lukeman.

Nauhan kääntöpuolella oleva koolausasteikko, jossa merkinnät ovat 30/60 ja 45 cm välein, mikä helpottaa seinien asentamista. Kotelo on iskunkestävää ABS-muovia ja kaikissa kulmissa on kumiset suojukset. Kuminen päätyhakanen suojaa nauhaa sisäänkelauksessa.

"Tämä on mittanauhapäivitys, mikä tarkoittaa että kaikki BT-mittanauhat tulevat saamaan tämän molemminpuolisen mittanauhan", sanoo Per.

BT-mittanauhat on saatavilla 5 ja 8 metrin pituisena.

Julkaistu 16 heinäkuuta 2018.

Kysy meiltä