Partner login

Erityistä vahvuutta, täydellistä tarkkuutta

Hultafors - Suomi

Hultafors LANSEERAA HDC -TALTAN.

Kun ensimmäisen kerran käytät tätä talttaa, tunnet kuinka voima siirtyy suoraan työstettävään materiaaliin. Pidät käsissäsi talttaa, jossa on ainutlaatuinen yksiosainen teräsrakenne, joka on taottu yhdeksi kappaleeksi. Vahva design antaa taltalle erityistä kestävyyttä, äärimmäistä vahvuutta ja iskunsietokykyä.

Lisäksi HDC -taltta voidaan asettaa lappeelleen työstettävää pintaa kohti, joka antaa sinulle mahdollisuuden esimerkiksi kaakeleiden poistamiseen vahingoittamatta pintaa niiden takana. Toisin sanoen kyseessä on todella terävä taltta niille, jotka vaativat enemmän vahvuutta, toiminnallisuutta ja tarkkuutta.

Kahvan muoto takaa varman otteen, jotta työtä voidaan tehdä mahdollisimman turvallisesti. HDC -taltta on kätevässä kotelossa, joka on tehty kestävästä PP -muovista ja vidaan kiinnittää vyöhön tai nappiin.

HDC -TALTTA

Hultafors launches chisels HDCTaltat, jotka ovat täydellisen tarkkoja, teräviä, tarkoitettu kovaan käyttöön ja aina ulottuvilla. Ne ovat valmiita tehtäviin, jotka vaativat äärimmäistä vahvuutta ja tarkkuutta. Täydellisesti hiottu terä, joka on 25°:een kulmassa parhaan tasapainon aikaansaamiseksi terävyyden ja kestävyyden välille.

Koko taltta, kahva mukaanluettuna, voidaan asettaa täysin työstöpinnan suuntaisesti. Näin taltalle saadaan useampia käyttötapoja. Kätevä kotelo on valmistettu kestävästä PP-muovista ja takaa taltan helpon saatavuuden. Kotelo voidaan kiinnittää vyöhön tai nappiin kiinni.

  • Taottu yhdeksi kappaleeksi. I-profiili takaa äärimmäisen kestävyyden ja maksimoi voimansiirron työstettävään kappaleeseen.
  • Talttaa voidaan käyttää usealla eri tavalla sen litteän muodon vuoksi.
  • Santopreeni-kahva, optimoitu voimaan ja tarkkuuteen.
  • Kätevä kotelo lisää taltan ulottuvuutta.
  • Vaihdettava nylon-pää saatavana varaosana.

Julkaistu 07 syyskuuta 2014.

Kysy meiltä