Partner login

Ammatti- ja eräpuukot

Hultafors - Suomi

Jokainen työmies haluaa parhaimman puukon oikeaan työtehtävään. Tämän takia me Hultaforsilla laajensimme puukkovalikoimaamme. Puukoista löydät eri ammattiryhmien tarpeisiin soveltuvat erikoispuukot.

mONIPUOLINEN VALIKOIMA PUUKKOJA

Uudet ammatti- ja eräpuukot. Suosittu valikoimamme koostuu nyt 20 erilaisesta eri ammattiryhmien tarpeisiin soveltuvista erikoispuukoista. 

Hultaforsin puukkovalikoima

Toteutettu yhteistyössä käyttäjien kanssa

Kun kehitimme ammattilais- ja eräpuukkoja, otimme avuksi henkilöt, jotka todella tietävät asiasta – nimittäin puukkoa ammatikseen käyttävät osaajat, kertoo Nikita Golovlev pääsuunnittelija Hultafors Group:ssa.

- Kuuntelemalla ammattilaisia, pystyimme työstämään ideoitamme oikein alusta saakka, Nikita kommentoi.

Uutuuksia ovat tarkkuuspuukko PK GH santopreenikahvalla, sähköasentajan puukko ELK kaapelinkuorintaa suunnitellulla kahvalla sekä joustopuukko FXK joustavalla terällä, joka soveltuu maalin tai silikonin poistamiseen.Erä- ja ammattilaispuukot

AMMATTIPUUKKOVALIKOIMA
TÄYDENTYY

Kaksi uusinta lisäystä ovat turvapuukko OKR GH ja köysipuukko RKR GH. Molemmissa puukoissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät sekä pitävä kahva. Turvapuukossa on myös tylppäkärki.

- Koemme, että markkinoilla on kysyntää erätoimintoihin suunnatuille puukoille. Tämän takia olemme suunnitelleet kaksi erätoimintoihin ja -työskentelyyn soveltuvaa puukkoa ammattipuukkovalikoimaamme, Nikita Gololev.

Julkaistu 11 marraskuuta 2016.

Kysy meiltä