Partner login

Tietoja tuotteistamme

Hultafors - Suomi

"Kouriintuntuvaa toiminnallisuutta ja tarkkuutta."

Imagecaption=Håkan Carlsson | Product Manager, HultaforsVoit kysyä keneltä ammattilaiselta tahansa. Kun tarvitset luotettavia työvälineitä, valitse Hultafors.

Silloin voit nimittäin olla varma, että työkalut toimivat oikein, turvallisesti ja tarkasti. Ne kestävät kovia otteita, pysyvät käyttökunnossa pitkään ja ennen kaikkea tuntuvat oikeilta käteen.

Syy on oikeastaan aika yksinkertainen. Kun me kehitämme tuotteitamme, teemme sen ammattilaisten kanssa. Me ymmärrämme heidän työtilanteensa ja kuuntelemme heidän tarpeitaan. He ovat mukana kehitystyössä ja testaavat tuotteita niin kauan, että me kaikki olemme tyytyväisiä tulokseen. Se on meille ainoa tapa olla täysin varmoja siitä, että työkalut toimivat käytännössä ja helpottavat sinun työtäsi

Tiedämme sinun ja muiden työkalunkäyttäjien arkipäivästä melkoisen paljon. Melkoisen paljon olemme saaneet myös kokemusta alalta. Kaikki alkoi vuonna 1883, kun Karl-Hilmer Johansson Kollén suunnitteli nykyään kaikkialla maailmassa tunnetun nivelmitan. Siitä alkaen, nyt jo 130 vuoden ajan, Hultafors on kehittänyt ja valmistanut käsityökaluja taitajien tarpeisiin. Hultaforsin työkaluihin voit luottaa, kaikissa tilanteissa, kaikkina päivinä.

Håkan Carlsson
Tuotepäällikkö, Hultafors

Kysy meiltä