Partner login

Valitse oikea terä

Hultafors - Suomi

Hultaforsin terätvalikoimaan kuuluu kuusi erikoisterää, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Löydä oikea terä käyttötarkoituks, katso alla oleva pikaopas.

Allround – jokapäiväiseen työskentelyyn

Allround-terä tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyä sekä kestävyyttä, ja se on luotettava valinta päivittäiseen leikkaamiseen. Esimerkiksi, kun leikkaat kipsilevyjä, märkätilojen materiaaleja, lasikuitua, tekstiilejä.

Varaterä UBA

Edge – kun työsi vaatii äärimmäisen tarkkaa terää

Kun työsi vaatii äärimmäisen tarkkaa terää, valitse Edge. Nämä erittäin terävät terät, jotka on valmistettu karkaistusta hiiliteräksestä, ovat terävämpiä kuin tavalliset terät.

Varaterä UBE

Hook – Lattia-asentajan töihin erinomainen valinta

Tämä terävä koukullinen terä on erinomainen valinta, kun haluat leikata mattoja ja vastaavia materiaaleja helposti ja tarkasti.

Performance – kestävät terät koviin työoloihin

Performance-terämme on valmistettu karkaistusta hiiliteräksestä ja niissä on erittäin kestävä kärki. Sopii erityisen hyvin kipsilevyjen leikkaamisen.

Varaterä UBP

Safety – vähentää pistohaavojen riskiä

Safety-turvaterässä on tylppä kärki, mikä vähentää pistohaavojen syntymisen riskiä. Nämä turvaterät ovat erinomainen valinta teippien leikkaamiseen sekä muiden samankaltaisten materiaalien katkaisuun. Teriä käytetään yleisveitsi USRA:ssa, missä terä vetäytyy sisään automaattisesti kun siihen ei kohdistu painetta.

Varaterä UBS

Stamina - erittäin haasteelliseen leikkaamiseen

Korkealaatuinen teräs, huipputekninen hionta, parempi terävyys ja pidempi käyttöikä antavat Staminalle erinomaisen suorituskyvyn – haasteellisiin tehtäviin. Staminalla leikkaat helposti ja tarkasti kovia materiaaleja, kuten tulenkestäviä kipsilevyjä ja erittäin vahvaa lasikuitukangasta.

Varaterä UBX

Koe enemmän

Erikoisterät tiettyihin käyttötarkoituksiin

Optimaalinen tarkkuus ja suorituskyky edellyttävät erityisesti työtä varten suunniteltuja työkaluja. Tämän testatun periaatteen mukaisesti Hultaforsin yleisveitsiin kuuluu laaja valikoima erikoistarkoituksiin suunniteltuja teriä.

Yleisveitset – tiettyihin tarkoituksiin

Edistykselliset yleisveitset – yksinkertaiset ja helpot

Hyvä veitsi sopii täydellisesti käteen ja on helppokäyttöinen. Samanaikaisesti sen pitäisi olla vankka, luotettava ja siinä tulisi olla kaikki tärkeät toiminnot.

Tarkat yleisveitset

Kysy meiltä