Partner login

Edistykselliset yleisveitset

Hultafors - Suomi

Hyvä veitsi sopii täydellisesti käteen ja on helppokäyttöinen. Samanaikaisesti sen pitäisi olla vankka, luotettava ja siinä tulisi olla kaikki tärkeät toiminnot.

Tiedämme tämän, koska kehitimme uudet yleisveitset yhdessä ammattilaisten kanssa, jotka auttoivat testaamaan jokaisen yksittäisen komponentin. Vain kun he olivat täysin tyytyväisiä, tiesimme, että uusi veitsi valikoima sopii työn vaatimiin päivittäisiin vaatimuksiin.

ERGONOMINEN TARKKUUS JA PITO

Pyrimme tekemään käyttäjäystävällisiä veitsiä, jotka tarjoavat erinomaisen ergonomian sekä maksimaalisen tarkkuuden ja pidon. Tämän ansiosta kaikki yleisveitsemme ovat miellyttäviä ja ergonomisesti muotoiltuja, mikä lisää veitsien käyttöturvallisuutta. Tämän lisäksi veitsissä on kapea kärki, joka tarjoaa tarkan leikkauksen.

HELPPO KÄYTTÄÄ JA PUHDISTAA

Teimme veitsistä mahdollisimman käyttäjäystävällisiä, poistimme kaikki tarpeettomat osat ja minimoimme liikkuvien osien määrän. Tämä pidentää veitsiemme käyttöikää, sillä näin niissä on vähemmän osia, jotka voivat rikkoutua tai pudota pois. Se myös helpottaa pitämään veitset puhtaana, estäen epäpuhtauksia, kuten pölyä tai kipsiä, pääsemästä mekanismiin. Kumiosat voidaan tietysti purkaa ja kierrättää.

Nopea ja turvallinen tapa vaihtaa teriä

Uudet veitsemme aukeavat helposti ilman työkaluja ja näin ollen vaihdat nopeasti ja turvallisesti terän kuluneen paikalle. Kaikki osat on kiinnitetty veitsen runkoon, joten ne eivät irtoa veitsestä mikä myös mahdollistaa terän vaihdon tikkailla tai telineellä työskennellessä.

Yksinkertainen teränvaihtoprosessi – kaikki uudet Hultaforsin terät tulevat pakattuna älykkääseen jousikoteloon, missä on 10 terää. Annostelija sopii yleisveitsiemme kahvan sisään, jolloin terävä terä on aina lähelläsi.

KOTELO KÄYTETYILLE TERILLE

Jousikotelossa on myös tilaa köytetyille terille,  jonne voit sijoittaa vanhat terät.

Koe enemmän

Erikoisterät tiettyihin käyttötarkoituksiin

Optimaalinen tarkkuus ja suorituskyky edellyttävät erityisesti työtä varten suunniteltuja työkaluja. Tämän testatun periaatteen mukaisesti Hultaforsin yleisveitsiin kuuluu laaja valikoima erikoistarkoituksiin suunniteltuja teriä.

Yleisveitset – tiettyihin tarkoituksiin

Valitse oikea terä

Hultaforsin terävalikoimaan kuuluu kuusi erityistä terää, jotka ovat valmistettu eri työtarpeisiin. Löydä oikea terä oikeaan käyttötarkoitukseen, katso alla oleva pikaopas.

Katso yleisveitsivalikoimamme

Kysy meiltä