Partner login

Toleranssi

Toleranssi on niiden pienien virheiden summa,
joita valmistuksen aikana saattaa syntyä.

Toleranssi

Hultafors - Suomi

Toleranssi on niiden pienien virheiden summa, joita valmistuksen aikana saattaa syntyä. Tällaisia voivat olla libellin säde, libellin asennus alumiinirunkoon sekä rungon yhdensuuntaisuus ja suoruus. Toleranssia voidaan kuvata herkkyyden poikkeavuudeksi, mitä pienempi arvo sen parempi. Jokainen vatupassi tarkastetaan ennen tehtaalta lähtöä, ja tarkkuuden takaamiseksi ohjaamme valmistusta sertifioidun ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmän avulla.

hultafors vatupasseissa on Harkkolibellit 

Hultaforsin ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa vatupasseissa on harkkolibellit. Libellien helppolukuisuus on varmistettu suurennuslasilla, joka näyttää kuplan liikkeet selkeämmin. Libellikoteloissa on sisälle merkityt ympärysviivat sekä vaaka- että pystylibelleissä.

Harkkolibellit

tOLERANSSI normaaliasennossa sekä ylösalaisin mitattaessa

Vatupassit ovat kalibroitu ilmoitetun toleranssin mukaisesti. Tämä mahdollistaa mittauksen sekä ylä- että alapuolelta pintaa.

normaali- ja ylösalaisin mittaus

mITEN MITATA ALAPUOLELTA

Muistatahan, kun mittaat alapuolelta pintaa, käännä vatupassi ylösalaisin. Tämä varmistaa sen, että mittaat kohteen pohjasta vatupassilla. Sillä näin kalibroidut libellit toimivat ilmoitetun toleranssin mukaisesti.  

Vatupassilla mittaaminen

Sertifioitu ISO 9001-laadunvarmistusjärjestelmän mukaisesti

Jokainen vatupassi tarkastetaan ennen tehtaalta lähtöä, ja tarkkuuden takaamiseksi ohjaamme valmistusta sertifioidun ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmän avulla.

Kysy meiltä