Partner login

Lisää tarkkuutta toimintaan – HV ja PV!

Hultafors - Suomi

Ammattilaisille hyvä vatupassi on elintärkeä laadukkaan ja tarkan työn onnistumisen kannalta. Hultaforsin HV ja PV ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja vatupasseja. Molemmat ovat erinomaisia valintoja päivittäiseen käyttöön.

Etsi myymälä

Vatupassit ammattilaisten käyttöön

Hultaforsin HV ja PV ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitetut vatupassit. Molemmat ovat erinomaisia valintoja päivittäisiin toimintoihin.

Selvä ja helposti luettava

Molemmista vatupasseista löytyvät särkymättömät harkkolibellit sekä pysty- että vaakatasoissa, joissa on sekä hyvä läpinäkyvyys että kestävyys. PV-sarjassa libelli on erittäin kirkas ja iskunkestävä, jossa selkeän väriset kohdistusmerkit.

Libellinesteenä on kevytliikkeinen värjätty öljyseos, joka takaa kuplan liikkumisen optimaalisesti. Neste libellissä on antistaattista, joten staattinen sähkö ei vaikuta kuplaan. Kestää myös ultraviolettivaloa sekä lämpötilan muutoksia.

PV-vatupassi

Erilainen profiili

Molemmista vatupasseista löytyy sekä erilaisuuksia että samankaltaisuuksia. Irrottamalla iskunkestävät päätysuojat on helppo huomata runkojen erilaisuudet. Hultafors HV-mallissa on tiimalasimuotoinen alumiinirunko hyvän ja vahvan otteen takaamiseksi, kun taas PV-mallissa enemmän laatikkomuotoinen alumiinirunko erikoispituuden ja jykevyyden takaamiseksi.

profiili HV ja PV

Tarkkuutta huolelliseen työhön – oikea herkkyys

Molemmissa malleissa (HV ja PV) libellin säde on 200 mm, jonka seurauksena herkkyys on 10 mm/m. Ammatillisen standardin mukainen herkkyysaste, joka helpottaa työskentelyäsi ja antaa tarpeeksi tarkan tuloksen moniin työtehtäviin.

HV ja PV libellit

Alhainen valmistustoleranssi

Laatu ja tarkkuus sekä alhainen toleranssi ovat Hultaforsin HV- ja PV-mallin ominaisuuksia. Molemissa malleissa toleranssi normaaliasennossa ±0.5 mm/m. Ylösalaisin käytettynä HV-mallin toleranssi on ±0.75 mm/m, kun taas PV-mallin on vielä alhaisempi ±0.5 mm/m.

Hultaforsin HV- ja PV -sarjan vatupasseja on saatavilla monissa eri kokoluokissa. Kumman tahansa valitset, voit luottaa siihen että se on erinomainen työkalu.

pieni toleranssi_HV ja PV

Hultaforsin HV- ja PV -sarjat ovat molemmat ammattikäyttöön. Nämä ovat erinomaisia valintoja ja saattavat näyttää erittäin samankaltaisilta mustassa ulkokuoressaan.

HV PV
Suurennuslasi X X
Itsevalaiseva heijastuspinta X X
UV-valon kestävä sekä antistaattinen X X
Tiimalasimuotoinen X
Laatikkomuotoinen (erityisen vahva) X
Anti-slip liukuesteet X
Tarkkuuslibelli X
Toleranssi normaaliasennossa ±0.5 mm/m ±0.5 mm/m
Toleranssi ylösalaisin ±0.75 mm/m ±0.5 mm/m
Herkkyys 10 mm/m 10 mm/m

Kysy meiltä