Partner login

Libellit – vatupassien elintärkeät komponentit

Hultafors - Suomi

Nestettä sisältävät säiliöt, mitkä antavat sinulle lukeman kutsutaan libelleiksi. Netse libelleissä on yleensä öljyä tai alkoholia, jotta ilmakupla sen sisäpuolella pystyy liikkumaan vapaasti. 

Äkkikatsomalta eri libellit näyttävät hyvin samankaltaisilta. Mutta niiden muotoilu ja kiinnitys eroaa hyvin paljon eri vatupassien brändeissä – johtaen eri tarkkuuksiin.

TUKEVA KIINNITYS TAKAA PAREMMAN HERKKYYDEN

Se miten libellit ovat kiinnitettyinä profiiliin määrittää libellin herkkyyden lämpötilan vaihteluille ja iskuille. Parhaimmissa vatupasseissa libellit ovat kiinnitetty kiristystelakiilalla, ultraäänikiinnityksellä tai kannattimilla maksimaalisen tarkkuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Vatupassien libellit

Libellimme ovat täytetty öljyllä

Hultforsin libelleissä neste on värjättyä matalan viskositeetin öljyseosta. Tämä antaa ilmakuplalle optimaalisen vapauden liikkua, näin ollen tehden libellistä helposti luettavan.

Itsevalaiseva heijastuspinta helpottaa libellin lukemista hämärässä.

SUURENNUSLASItoiminto HELPOTTAA LUKEMISTA

Lukemisen helpottamiseksi libelleissä on suurennuslasitoiminto, minkä avulla kupla näyttää suuremmalta. Ympärysviivat, mitkä kulkevat libellin ympäri varmistavat tarkan lukeman.

Suurennuslasi vatupasseissa

reagoimaton lämpötilaan ja uv-valoon

Hultaforsin libelliöljy kestää sekä ultraviolettivaloa että lämpötilavaihteluita. Tasainen kuplan liike säilyy -20° C vaihteluista aina +60° C asti. Iskuissa lämpötilan sietokyky estää myös kuplimisen mahdollisuuden.

Libellit

antistaattiset libellit tarkkuuteen

Staattinen sähkö voi aiheuttaa joidenkin vatupassien epätarkat lukemat. Tämän takia Hultaforsin vatupasseissa on antistaattiset libellit.

Antistaattiset libellit

Kysy meiltä