Partner login

HULTAFORS LEVELING
- A HIGHER LEVEL

Mitä tarkoitetaan vatupassin herkkyydellä?

Mittauksen tarkkuus on sitä parempi, mitä herkkäliikkeisempi libelli on. Tarkan vatupassin libellin herkkyydellä tarkoitetaan kuplan liikenopeutta, kun vatupassin toista päätä kohotetaan hieman.

Lue lisää

Lisää tarkkuutta toimintaan – HV ja PV!

Ammattilaisille hyvä vatupassi on elintärkeä laadukkaan ja tarkan työn onnistumisen kannalta.

Hultaforsin HV ja PV ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja vatupasseja. Molemmat ovat erinomaisia valintoja päivittäiseen käyttöön.

Lue lisää

Monitoiminen Libella 2000

Vatupassit voivat olla joko liian pitkiä tai lyhyitä tai liian epätarkkoja. Mutta sitten on Hultafors Libella 2000 – vatupassisysteemi, joka on pidennettävissä 310 mm 3100 mm:iin. Lisäksi se on viisi kertaa herkempi kuin perusvatupassi.

Libella 2000 laajentaa ajatusmaailmaasi siitä,
mitä vatupassi voi olla.

Laajenna näkökulmaasi vatupasseista

Miten parhaasta saadaan vieläkin parempi?

Yksinkertaista – parannetaan vain jokaista yksityiskohtaa.

Klikkaa ja lue lisää!

Toleranssi

Toleranssi on niiden pienien virheiden summa, joita valmistuksen aikana saattaa syntyä. Mittauksen tarkkuus on sitä parempi, mitä herkkäliikkeisempi libelli on. Jokainen vatupassi tarkastetaan ennen tehtaalta lähtöä, ja tarkkuuden takaamiseksi ohjaamme valmistusta sertifioidun ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmän avulla.

Lue lisää

A higher level osa-alueet

 • Osto-opas – valitse oikea vatupassi

  Liian iso valikoima vatupasseja?
  Ohessa opas helpottamaan valintaasi.

 • Miten kaikki alkoi

  Kukaan ei tiedä, kuinka vanhoja vatupassit ovat. Kuitenkin, tiedetään että roomalaiset käyttivät säiliöitä primitiivisinä vatupasseina rakentaessaan kuuluisia vesijohtoja.

 • Profiili ja päätysuojat

  Vatupassin kestävyyden määrittelee sen profiilin muoto ja paksuus sekä libellien aukot.

 • Libelli – elintärkeä komponentti

  Nestetäytteiset säiliöt, mitkä antavat lukeman kutsutaan libelleiksi. Neste libellissä on yleensä öljyä tai alkoholia, jotta ilmakupla sen sisällä voi liikkua vapaasti.

 • Mikä on toleranssi?

  Toleranssi on niiden pienien virheiden summa, joita valmistuksen aikana saattaa syntyä. Mittauksen tarkkuus on sitä parempi, mitä herkkäliikkeisempi libelli on.

 • Mikä on herkkyys?

  Mittauksen tarkkuus on sitä parempi, mitä herkkäliikkeisempi libelli on. Herkkyys riippuu libellin säteestä – suurempisäteisessä libellissä kupla pääsee liikkumaan helpommin.