Partner login

Työkalukori - järkevämpi tapa kantaa työkaluja

Hultafors - Suomi

Kantaminen on raskasta työtä, joten päätimme helpottaa kehosi työpäivää. Uusi Hultafors-työkalukori on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on ominaisuuksia, joiden avulla kantamisen rasitus vähenee.

Klassiset työkalupakit yleensä jäävät autojen takakonttiin tai peräkärryihin. Ammattilaiset mielummin poimivat pakeistaan pari työkaluja, joita käyttävät yleisesti työtehtävissään – helppo, yksinkertainen sekä rajoittava ratkaisu. Isot ämpärit ovat kömpelöitä ja ergonomisesti huonoja. Osaa näistä ämpäreistä käytetään myös liiman sekä liisterin sekoittamiseen, jolloin ne ovat epäkäytännöllisiä sekä epäsiistin näköisiä.

EI VAIN TYÖKALUPAKKI

- Koska ammattilaiset pitävät ämpäreistään, emme nähneet mitään syytä valmistaa lisää työkalupakkeja. Joten päätimme tehdä ratkaisun, joka toimii ja tekee työnteosta helpompaa, selittää Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforsilla.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ SEKÄ ERGONOMISTA

Tuloksena Hultaforsin tuotekehitystiimimme suunnittelema Hultafors-työkalukori. Kori on tehty kestävästä PP-muovista, missä jokainen yksityiskohta on suunniteltu toiminnallisuutta ja ergonomiaa ajatellen.

-Työkalukorin muoto on suorakaiteinen sekä ergonominen, joten sitä on helpompi ja mielyttävämpi kantaa. Suunnittelimme sen takaosan kaarevaksi, jonka ansiosta voit kantaa sitä lähempänä kehoasi, sanoo Maria Widing tuotesuunnittelija Hultaforsilla.

Hultaforsin työkalukori

LISÄÄ OLKAHIHNAT

Kaareva työkalukori toimii erinomaisesti myös, silloin kun lisäät sivuissa oleviin reikiin olkahihnat. 

KÄDENSIJA PYSYY PYSTYASENNOSSA

- Normaalissa ämpärissä kädensija tipahtaa alas, kun lasket ämpärin. Tämä on todella ärsyttävää erityisesti hanskat kädessä. Tämän takia suunnittelimme kädensijan pysymään pystyasennossa, helpottaen työkalukorin nostamista, sanoo Maria Widing. 

AMMATTIMAINEN ULKONÄKÖ

Monipuolinen Hultaforsin työkalukori on loistava valinta.

- Kyllä, uskomme että monet arvostavat tapaa jolla työkaluja kannetaan sekä ammattimaista ulkonäköä. Joten toivottavasti voimme korvata kaikki ne vanhat työkaluämpärit, sanoo Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforsilla.  

Työkalukorin tietoja

  • Tukeva kädensija – mukava kantaa.
  • Alas laskettaessa kädensijan voi jättää pystyasentoon, jolloin nostaminen on helpompaa.
  • Reiät olkahihnan kiinnittämistä varten.
  • Sisäpuolella mitta-asteikko.
  • Kestää 100 kilon painon.
  • Valmistettu kestävästä PP-muovista.

Hultaforsin työkalukori

Hultaforsin työkalukori on tehty kestävästä PP-muovista ja ergonomisesti muotoiltu. Kaareva takaosa tekee kantamisesta mukavaa ja helppoa.

Sivuissa oleviin reikiin voi kiinnittää olkahihnat ja tukeva kädensija pysyy pystyasennossa, kun työkalukori lasketaan alas. Sisäpuolella on mitta-asteikko, mitä voi käyttää tarvittaessa.

Lisää tuotetietoja

Kysy meiltä