Partner login

Suoria linjoja

Hultafors - Suomi

Luotilanka on kätevä työkalu suorien linjojen merkitsemiseen sekä ulkona että sisälläHultafors liitujauheella merkitsemistä ulkona.

laadukkaat liitujauheet.

Hultafors luotilangoissa käytettävä liitu on hienojakoista ja se tarttuu lankaan tehokkaasti. Liidun väripigmenttipitoisuus on korkea, sen ansiosta linjasta tulee selkeä ja kestävä.

Hultafors luotilangoissa käytettävä liitu on hienojakoista ja se tarttuu lankaan tehokkaasti. Kestävät viivat.

Luotilangoissamme käytetään punottua puuvillasta ja polyesteristä valmistettuja lankoja.

Puuvilla kerää liitujauheen, ja polyesteri antaa langalle kestävyyttä, punosrakenne puolestaan estää lankaa sotkeutumasta.

ERI VÄRIT.

Liituja valmistetaan eri väreinä ja erilaisiin käyttötarkoituksiin, materiaalien ja ympäristöjen mukaan. Esimerkiksi ultrasininen liitu toimii parhaiten sateessa ja tuulessa, ja valkoinen on taas ainoa liitu, jonka päälle voi maalata.

Merkintä vanerille Merkintä asfaltille Merkintä kipsilevyssä
Viivoja vanerissa. Viivoja asfaltissa. Kipsilevyyn merkityt viivat jotka on päällemaalattu. Valkoinen liitujauhe on ainoa jonka päälle voidaan maalata.

Hultafors timpurinkynäTImpurin kynät.

Hultafors puusepänkynät valmistetaan lehmuksesta, minkä ansiosta ne on helppo teroittaa ja lyijy on huippulaatuista, jonka ansiosta käyttö on mukavaa..

Betonikyniemme lyijy on 10 kertaa kovempaa kuin tavallisten kynien jotta sillä on mahdollista tehdä merkintöjä koviin pintoihin kuten kiveen ja betoniin.

Kysy meiltä