Partner login

Pidä huoli sahastasi

Hultafors - Suomi

Vaikka sahat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ne kuluvat loppuun jos niitä käytetään usein. On kuitenkin olemassa keinoja työkalujen elinajan pidentämiseen sekä tarkkuuden säilyttämiseen. Noudata seuraavia huolto-ohjeita.

kuivaa sahan terä

Tee siitä rutiini, pyyhi saha kuivalla kankaalla käytön jälkeen, jotta vältät pinnan ruostumisen. Jos sahassasi on teränsuoja, käytä sitä. Sahat, jotka tulevat ilman ruosteenestoa, kuten Japani-saha, on pyyhittävä ja öljyttävä, jos niitä ei käytetä. On itsestään selvää, että sahaa ei pidä koskaan säilyttää ulkona.

Vaihda kuluneet terät

Kulunut terä vaikeuttaa ja vähentää sahaustasi. Kun terä ja hampaat ovat kuluneet, vaihda terä. Kierrätä vanha teräsi, jos mahdollista. Älä koskaan yritä hiota tai teroittaa terääsi itse.

kierrätä kahva

Useita sahojamme voidaan päivittää uusien terien avulla. Mutta kun kahva on kulunut, on aika investoida uuteen sahaan. Irrota ja kierrätä kahva materiaalista riippuen. muovia.

Koe enemmän

Ergonomia ja turvallisuus

Sahaaminen on taito, jota kaikki eivät osaa. Olemme koonneet yksinkertaisen oppaan, jonka avulla voit käyttää sahaa turvallisimmin, tehokkaasti ja ennen kaikkea ergonomisesti. Lupaamme, että tuloksesi paranee!

Lue lisää ergonomisesta sahaamisesta

Sahat – tarkkuutta joka sahauksella

Tarjoamme täydellisen valikoiman sahamalleja. Yhdistämällä korkealaatuisia materiaaleja, ergonomista muotoilua ja uusimpia hiontatekniikoita. Nämä sahat auttavat sinua tekemään täsmällisiä ja turvallisia sahauksia – riippumatta siitä, minkä tyyppistä työtä sinun tarvitsee tehdä.

Lue lisää ominaisuuksista

Miten meistä tuli sahaeksperttejä

Ekspertti tunnistaa toisen ekspertin. Jotta tietäisimme, mitä oikeat ammattilaiset odottavat sahaltaan, otimme heidät mukaan uusien sahojen kehitysprosessiin. Se ei kestänyt kauan ennen kuin ymmärsimme, että todella hyvä saha vaatii kolmea asiaa; tehokas hionta, oikea kulmaus sekä hyvä tasapaino.

Lue lisää tiestä huipulle

Kysy meiltä