Partner login

HBX – ammattilaisen tarkka valinta – suunniteltu yksinkertaistamaan työpäivää

Hultafors - Suomi

HBX on hienoimpia ja tarkimpia käsisahojamme. Se on kehitetty modernille ja vaativalle ammattilaisille, HBX:ssä on karkaistu 1 mm:n paksuinen terä ja ainutlaatuinen 3-vaihehammastettu hionta – yhdistelmä, joka tekee sahasta erittäin tehokkaan ja vakaan samalla kun se varmistaa myös siistit sahausjäljet ilman haketta.

3-vaiheinen hammatushionta tarkoittaa sitä, että hampaat hiotaan kolmeen eri kulmaan, mikä tuottaa tehokkaamman sahausjäljen, joka vaatii vähemmän voimaa tehdä hienoja, tarkkoja sahausjälkiä.

yksinkertaistetaan ammattilaisten työpäivää

HBX-käsisahalla on monia ominaisuuksia, jotka on kehitetty helpottamaan ammattilaisten työtä. Terän kärki on esimerkiksi suunniteltu siten, että sahaa voidaan käyttää entistä helpommin ahtaissa tiloissa tai kun aloitat sahaamisen keskeltä levyä. Vankka teränsuojus on ainutlaatuinen, nopeasti irrotettava suoja, jonka ansiosta saha voidaan nopeasti irrottaa ja puhdistaa. Ergonominen kahva on päällystetty kumilla, joten se antaa hyvän sekä miellyttävän otteen. Lisäksi kahva on valmistettu erittäin kestävästä ABS-muovista, joka takaa sen että voit vaihtaa siihen useita teriä.

Sahat_artikkeli_6

VANKKA TERÄNSUOJA UNIIKILLA MUOTOILULLA

HBX-käsisahat tulevat vankalla teränsuojuksella. Tukevassa teränsuojassa on ainutlaatuinen muotoilu, jossa mukana on älykäs pikalukitustoiminto, jonka ansiosta voit suojata sahasi nopeasti ja helposti, vain yhdellä kädellä.

Koe enemmän

Osto-opas

Olet joko ammattilainen tai tee se itse -mies, näillä yleisillä ohjeistuksilla autamme sinua kartoittamaan tarpeitasi sekä vaatimuksia, kun ostat uuden sahan.

Lue lisää, kuinka valitset oikean sahan

Sahaopas

Hultafors tarjoaa laajan valikoiman sahoja, jossa mukana erilaisia sahoja eri tarkoituksiin, kaarisahoja, rautasahoja ja muita erilaisia erikoisahoja eri materiaalien sahaamiseen, kuten metallin, betonin, puun, kipsilevyjen sekä muovin. Löydä oikea saha käyttötarkoituksellesi, katso alla oleva pikaopas.

Sahojen pikaopas

Pidä huoli sahastasi

Vaikka sahat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ne kuluvat loppuun jos niitä käytetään usein. On kuitenkin olemassa keinoja sahaustyökalun elinajan pidentämiseen sekä tarkkuuden säilyttämiseen. Noudata seuraavia huolto-ohjeita – varmistat pitkän ja tuottavan suhteen sahasi kanssa.

Huolto-opas

Kysy meiltä