Partner login

Pura laadukkaasti

Hultafors - Suomi

Kun olet purkamassa esimerkiksi ikkunaa tai kalusteita, on tärkeää valita mahdollisimman kätevä työkalu. Sorkkarauta on silloin juuri oikea väline.

voima, paino ja teräksenluja tahto.

Teräs on lähes kolme kertaa painavampaa kuin alumiini, mutta se on myös kolme kertaa lujempaa. Kun hyvä lopputulos edellyttää painovoimaa ja lujuutta, teräs on itsestään selvä valinta.

Parhaat sorkkarautamme valmistetaan runsasseoksisesta booriteräksestä. Niiden leveät, hiotut vastepinnat ja ohuet päät tekevät raudoista hyvin ulottuvia ja vähentävät jälkien jäämisen vaaraa. Sorkan hionta on suunniteltu tarkoin naulanirrotusta varten.

kevyt, sitkeä ja hellävarainen pinnoille.

Pura laadulla.
Valikoimaamme kuuluu useita vahvasta, kestävästä alumiinista valmistettuja asennusrautoja mm. työpajakäyttöön. Alumiini painaa vain 1/3 teräksen painosta. Sen käyttäminen on kevyempää ja kehosi rasittuu vähemmän, varsinkin silloin, jos työ suuntautuu hartiakorkeudelle tai ylemmäksi. Alumiini on myös huomattavasti hellävaraisempi työssä käsiteltäville materiaaleille. Se ei ruostu, se kestää kylmää paremmin, ja lisäksi se on paljon sitkeämpää.

Alumiinityökalua voidaan "taivuttaa" noin kolme kertaa enemmän kuin teräksistä työkalua ilman, että se vääntyy. Siksi alumiinikanki on oikea valinta konepajateollisuuden asennuksissa tehtäviin erilaisiin sovituksiin ja säätöihin. Voit käyttää niitä esim. pyörien säätöön, pyörälaakereiden testaukseen ja korinosien sovittamiseen.

kohtele hyvin kehoasi!

Pura laadulla.Turhien loukkaantumisten välttämiseksi kannattaa huomioida seuraavat neuvot. Työskentele aina selkä suorana, mutta koeta välttää suorin käsin työskentelyä. Ranteiden ei tulisi olla voimakkaasti koukistettuna. Yritä vaihdella työasentoasi niin usein kuin mahdollista. Yritä myös välttää mahdollisuuksien mukaan sellaisia tilanteita, jossa esiintyy kovia iskuja ja nykäyksiä.

Valitse oikeanlainen purkutyökalu. Valikoimissamme on useita erimallisia ja eri materiaalista valmistettuja kankia, asennusrautoja ja sorkkarautoja. Meiltä löydät aina oikean työkalun työtehtävääsi.

Kysy meiltä