Partner login

Alkuperäinen.
Mutta pidempi.

Teimme siitä pidemmän

Hultafors - Suomi

Monet asiakkaistamme ovat pyytäneet pidempää mutta silti helposti käsiteltävää nivelmittaa, joka on mukautuu nykyisiin rakennustandardeihin. Siksi lanseeraamme 240 cm:n pituisen version – ohuessa muodossa.

Ikoninen ulkoa ja sisältä

Uusi ainutlaatuinen nivelmittamme perustuu klassikkoon vuodelta 1883, mutta se on varustettu kahdella lisäosalla, jotka tekevät siitä 240 cm pituisen.

Aivan kuten ikoninen nivelmitta 1883 vuodelta, uusi nivelmitta on valmistettu perinteisellä tavalla koivusta ja siinä on ruotsalaisesta teräksestä valmistetut liitokset sekä ikoniset punaiset päät.

Ei tarvitse siirtää nivelmittaa

Uuden mallin etuna on se, että kun teet mittauksia täysikokoisille kipsilevylle ja tavanomaiselle kattokorkeudelle, sinun ei tarvitse siirtää nivelmittaa. Yllät vain vähän pidemmälle.

Lisäksi, jos aiot tehdä mittauksen, joka on 240 cm, sinä et tarvitse 3 metrin pituista nivelmittaa. Uuden nivelmittamme avulla voit suorittaa 'täysipituisia' mittauksia ja näin ollen toimia edelleen sujuvasti ja tehokkaasti.

Helppo tunnistaa

Selkeä mittatuloste nivelmitan sivussa helpottaa erottamaan 240 cm:n nivelmitan muista nivelmitoista.

Tuotetiedot 59-2.4-12

Koe enemmän

Punaiset päät

Hultaforsin nivelmitassa punaiset päät ovat olleet merkki ammattilaisuudesta jo vuodesta 1883, kun nivelmitta kehitettiin. Se muutti tapaa, jolla työhousut ommeltiin. Ja jopa tähän päivään saakka se on ollut ammattilaisten ensimmäinen valinta mittaustyövälineeksi.

Kun olet ammattilainen. Tiedät sen.

Näin valmistamme nivelmitan

Nivelmittatehtaassa Hultaforsissa Ruotsissa valmistamme meidän klassiset nivelmitat. Malli 59, tumma koivu punaiseksi maalatuilla päillä. Ammattitaitoiset ja ahkerat työntekijät valmistavat kaikki osat nivelmittaan paikallisesti.

Katso miten nivelmitta valmistetaan

Ensin rakensimme koneet

Kun kehittelet jotain ei ole ketään ketä seurata, ei varaosia mitä tilata. Hultaforsilla olemme aina olleet ylpeitä siitä, että teemme kaiken itse.

Olemme aina valmistaneet omat koneemme

Kysy meiltä