Partner login

Tee ensiluokkainen valinta

Hultafors - Suomi

Hultaforsin teräsmittanauhaperhe – mittaa tarkasti. Erinomainen ergonomia, älykkäät toiminnallisuudet ja tukeva kotelo – erinomainen valinta ammattilaisille.

Työkalujen käyttösi johtuu paljolti siitä, kuinka hyvin ne istuvat käteesi. Tämän takia ergonomisesti oikein tehdyt työkalut eivät vain tunnu hyvältä, mutta tekevät työskentelystäsi mukavampaa ja auttavat sinua työskentelemään pitempää.

-Ergonominen muotoilu on aina keskittymisalueena tuotekehitystiimillemme, jossa mittanauhamme eivät ole poikkeus, sanoo Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforssilla.

Erinomainen ergonomia

Tämän seikan huomaat Hultaforsin PR-mitassa. Lujassa mitassa on iskunkestävä, ergonomisesti muotoiltu kotelo ja kumipäällysteinen painike sekä jarrualue tarjoamassa optimaalisen otteen.

älykkäät toiminnallisuudet

Hultaforsin uusia lyhyitä mittanauhoja on saatavilla kolmessa eri pituudessa. Hultaforsin BT-mallissa on vankka nauha sekä kuminen päätyhakanen, joka ei jätä jälkiä herkillekkään pinnoille. SL-malli on ohut ja helppo käyttää ja säilyttää, kun taas Hultafors PR-mittanauhassa on ergonominen muotoilu sekä älykkäät toiminnallisuudet.

Ainutlaatuisella mitta-asteikolla on varmistettu jokaiseen mittaan ensiluokkainen tarkkuus. Vuonna 2017 Hultafors PR, BT ja SL ovat ainoat markkinoilla olevat mittanauhat, joiden tarkkuus on sertifioitu EU-luokkaan I.

ENSILUOKKAISTA TARKKUUTTA 

- Kykymme tarjota ensiluokkaista tarkkuutta on monen asian yhteissumma. Huolellinen tuotekehitys, yksityiskohtien huomioiminen valmistusprosessissa ja meidän patentoitu mustesuihkutekniikka, selittää Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforsilla.

tärkeät seikat

Jotkut kilpailevat brändit ylpeilevät mittanauhoilla, mitkä erottautuvat ilman toiminnallisuutta. 
- Maksimaalinen mittanauhan pituus on seikka, johon emme ole keskittyneet, selittää Håkan Carlsson. Se ei ole niin monimutkaista, ottaa vain leveän mittanauhan ja syventää päätyhakasen koveraa käyrää. Mutta se myös johtaa mittanauhan hankalaan kuljettamiseen ja suurempiin lukuvirheiden riskeihin, koska mittakaava ei ole kosketuksissa mittauspinnan kanssa.

kEHITETTY KÄYTTÄJILLE

Ammattikäyttäjien kanssa käydyt testit sekä keskustelut auttoivat Hultaforsin tuotekehitystiimiä päätymään pituuksiin, mitkä saavuttavat oikean tasapainon helppokäyttöisyyden ja mittaustarkkuuden välillä. 

- Yhteydenpito ammattikäyttäjien kanssa, jotka käyttävät tuotteitamme on elintärkeää meille. Me kuuntelemme ja parannamme tuotteitamme, ja tämän takia tiedämme että voimme niihin luottaa, sanoo Håkan Carlsson, tuotepäällikkö Hultaforsilla.

Tarkat mittanauhat

Tärkein mittanauhan ominaisuus on tarkkuus. Ja tietenkin se, että mitta on kätevä ja toimiva.

Näihin ominaisuuksiin kiinnitetään Hultaforsilla erittäin paljon huomiota, ja valmistusta valvoo sertifioitu ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmä.

Huolehdi siitä, että mittanauhasi on tarkka

Painatustekniikka

Useat mittanauhavalmistajat käyttävät asteikkoja painettaessa isoja pyöriä, joiden päälle kiinnitetään painolaatat. Asteikko painetaan pyörittämällä pyörää teräsmittanauhan päällä. Tämä on helppo tekniikka, mutta se voi myös aiheuttaa poikkeamia asteikkoon, sillä teräsnauha on vaikea saada kulkemaan tasaisesti suhteessa pyörään.

Tällaisten poikkeamien vuoksi mittanauhat saavuttavat ainoastaan EU:n luokka 2.

Painatustekniikka

 

Kysy meiltä