Partner login

Päätyhakanen

Hultafors - Suomi

Hultaforsin teräsmittanauhojen päätykoukut

Pitkät mittanauhat

1. Asteikon alkamistyyppi A. Mitta-asteikko alkaa 100 mm päätyhakasen ulkoreunasta. Käytetään pääasiassa pitkissä etäisyyden mittaykseen käytettävissä mittanauhoissa. Mittauksen tekemiseen tarvitaan yleensä kaksi ihmistä. Mallit PL, PC ja TR.

2. Asteikon alkamistyyppi B. Mitta-asteikko alkaa hakasen kiinnityskohdasta mittanauhaan.
Sopii hyvin yksin työskentelyyn. Mallit CC, CC F ja SY.

3. Asteikon alkamistyyppi C. Mitta-asteikko alkaa päätyhakasen ulkoreunasta. Sopii hyvin työskentelyyn yksin. Mallit PL, YL ja PC.

LYHYET MITTANAUHAT

4. Mitta-asteikko alkaa suoraan päätyhakasesta. Sopii hyvin sekä sisä- että ulkopuoliseen mittaukseen. Mallit BT, PR ja SL.

Tee ensiluokkainen valinta

Hultaforsin teräsmittanauhaperhe – mittaa tarkasti. Erinomainen ergonomia, älykkäät toiminnallisuudet ja tukeva kotelo – erinomainen valinta ammattilaisille.

Työkalujen käyttösi johtuu paljolti siitä, kuinka hyvin ne istuvat käteesi. Tämän takia ergonomisesti oikein tehdyt työkalut eivät vain tunnu hyvältä, mutta tekevät työskentelystäsi mukavampaa ja auttavat sinua työskentelemään pitempää.

Tee ensiluokkainen valinta

Tarkat mittanauhat

Tärkein mittanauhan ominaisuus on tarkkuus. Ja tietenkin se, että mitta on kätevä ja toimiva.

Näihin ominaisuuksiin kiinnitetään Hultaforsilla erittäin paljon huomiota, ja valmistusta valvoo sertifioitu ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmä.

Huolehdi siitä, että mittanauhasi on tarkka

Painatustekniikka

Useat mittanauhavalmistajat käyttävät asteikkoja painettaessa isoja pyöriä, joiden päälle kiinnitetään painolaatat. Asteikko painetaan pyörittämällä pyörää teräsmittanauhan päällä. Tämä on helppo tekniikka, mutta se voi myös aiheuttaa poikkeamia asteikkoon, sillä teräsnauha on vaikea saada kulkemaan tasaisesti suhteessa pyörään.

Tällaisten poikkeamien vuoksi mittanauhat saavuttavat ainoastaan EU:n luokka 2.

Painatustekniikka

Kysy meiltä