Partner login

Hultaforsin tarkat teräsmittanauhat

2. Tee ensiluokkainen valinta

Hultaforsin teräsmittanauhaperhe – mittaa tarkasti. Erinomainen ergonomia, älykkäät toiminnallisuudet ja tukeva kotelo – erinomainen valinta ammattilaisille.

Hultaforsin teräsmittanauhaperhe

Nauhatyypit

Saatavilla on eri materiaaleista valmistettuja mittanauhoja.

Lue lisää nauhatyypeistä

Päätyhakanen

Eri mittanauhamalleissa on erilaisia päätyhakasia.

Lue lisää päätyhakasista

Tarkat mittanauhat

Tärkein mittanauhan ominaisuus on tarkkuus. Ja tietenkin se, että mitta on kätevä ja toimiva.

Näihin ominaisuuksiin kiinnitetään Hultaforsilla erittäin paljon huomiota, ja valmistusta valvoo sertifioitu ISO 9001 -laadunvarmistusjärjestelmä.

Tarkat mittanauhat

Kehitetty ammattikäyttäjille Hultaforsin lyhyet mittanauhat

 • Lyhyt teräsmitta PR

  Kestävä nauha ergonomisella otteella, kumipäällysteinen painike ja jarrualue, iskunkestävä kotelo on ABS-muovia. Keltaisessa, hyvin kulutusta kestävässä nauhassa asteikko on painettu tarkasti mustesuihkutekniikalla. Kevyt, vaimennettu nauhanpalautus.

 • Lyhyt teräsmitta BT

  Kulutukselle alttiit osat on suojattu kumilla ja iskunkestävällä ABS-muovista valmistetulla kotelolla. Keltaisen teräsmittanauhan asteikko on valmistettu mustesuihkutekniikalla. Himmeä pinta ehkäisee heijastumia. Kuminen päätykoukku liikkuu, joten nauha sopii sekä sisä- että ulkopuoliseen mittaukseen. Integroitu vaimennettu takaisinkelaus suojaa päätyhakasta vioittumiselta.

 • Lyhyt teräsmitta SL

  Kapean mallin iskunkestävä kotelo on valmistettu ABS-muovista. Keltaisen, kestävän nauhan asteikko on valmistettu mustesuihkutekniikalla. Kevyt takaisinkelaus on vaimennettu.

 • Lyhyet mittanauhat

  Katso kaikki Hultaforsin lyhyet mittanauhat.

Luokitustekniikka

Useimmat mittanauhavalmistajat käyttävät asteikkoja painettaessa isoja pyöriä, joiden päälle kiinnitetään painolaatat. Asteikko painetaan pyörittämällä pyörää teräsmittanauhan päällä.

Tämä on helppo tekniikka, mutta se voi myös aiheuttaa poikkeamia asteikkoon, sillä teräsnauha on vaikea saada kulkemaan tasaisesti suhteessa pyörään.

Lue lisää luokitustekniikasta

Hyvä ergonomia Hultaforsin pitkät mittanauhat

 • Pitkä teräsmittanauha CC

  Mitassa on ainutlaatuinen yhden käden ote jokaisessa kotelokoossa mahdollistaen optimaalisen käsittelyn. Vallkoisen, kestävän teräsmittanauhan asteikko on valmistettu mustesuihkutekniikalla.

 • Pitkä lasikuitumittanauha CC F

  Mitassa on ainutlaatuinen yhden käden ote jokaisessa koossa mahdollistaen optimaalisen käsittelyn. Keltainen, 13 mm leveä lasikuitunauha ja iskunkestävä, ABS-muovista valmistettu kotelo. Kotelossa on turvanauhan kiinnitysmahdollisuus. Ainutlaatuisessa päätyhakasessa on paljon ominaisuuksia ja asteikon aloitustyyppi on B.

 • Pitkä teräsmittanauha SY

  Keltainen kulutusta kestävä teräsmittanauha 13 mm leveällä nauhalla. Nauha on suojattu paksulla nailonkerroksella, joten se on erittäin kestävä, EU-luokka 1. Iskunkestävä kotelo on valmistettu ABS-muovista ja suojattu kumilla. Helposti puhdistettava nauhansyöttö ja tasapainotettu nauhan takaisinkelaus. Painonapilla lukitset nauhan napakasti ja vapautat yksinkertaisesti.

 • Pitkät mittanauhat

  Katso kaikki Hultaforsin pitkät mittanauhat.