Partner login

Leka johon voit luottaa

Hultafors - Suomi

voimakkaat päät ja vahvat varret.

Leka johon voit luottaa
Lekamme on tehty kestämään vaativissa olosuhteissa. Ne on taottu jonka kestävyys on varmistettu oikealla karkaisulla, mikä taas lisää käyttäjän turvallisuutta. Varret on valmistettu vahvasta ja sitkeästä amerikkaisesta hikkorista tai lasikuidusta.

Hikkori on vahva ja sitkeä puulaji, jota on käytetty jo pitkään erilaisten varsien materiaalina. Lasikuituvarsi takaa työkalulle vieläkin pidemmän ja turvallisemman käyttöiän.
Lekaa on kuitenkin osattava myös käyttää oikein. Kaikkein tärkeintä on, ettei sillä lyödä toista karkaistua teräskappaletta!

Jos teräksestä irtoaa lyönnin aikana siru, se voi olla yhtä vaarallinen kuin pienikaliiperisen aseen ampuma luoti. Lekalla työskentelyn aikana silmät on suojattava aina suojalaseilla.

Muista myös, ettei lekaa pidä säilyttää lämmönlähteen lähellä, sillä silloin varsi saattaa kutistua ja lekan pää voi irrota.

oikea isku.

Lekavalikoimastamme löydät lekoja puuta, kivejä ja metallia varten. Valitsemalla työhösi parhaiten soveltuvan lekan työstäsi tulee turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Kysy meiltä