Partner login

Laita yrityksesi keskipisteeksi

Hultafors - Suomi

Voit tilata mainospainatuksen useisiin Hultaforsin nivelmittoihin, kyniin ja veitsiin

Mittoihin painatus voidaan tehdä tikun päälle ja/tai sivulle. Huomaa, että painopinta voi vaihdella eri mallien välillä. Mainospainatuksella varustetut nivelmitat toimitetaan normaalisti 10 kappaleen pakkauksissa (muovitettuna) ilman mitassa olevaa EAN-koodia.. Hultafors mainospainatukset. Laita yrityksesi keskipisteeksi

VÄRIT.

Painatuksessa voidaan käyttää tällä sivulla näkyviä Pantoneasteikon (PMS) perusvärejä. Lisämaksusta käytettävissä on lisäksi 600 PMS-asteikon värisävyä. Sellaiset erikoisvärit, joita Hultafors ei voi sekoittaa itse, vaan joutuu tilaamaan, tarjotaan erikseen. Pyydämme huomioimaan, että värit voivat poiketa hieman PMS-asteikosta.

PAINOPINTAMERKINTÖJEN SELITYKSET, NIVELMITAT.

RE = Sivupainatus. Nivelmittojen päätytikut on yleensä asteitettu, ja sen vuoksi painopintana voidaan käyttää mitan sivua (ei tikkupainatusta). Pinnalle voidaan painaa logo, yrityksen nimi tai muu teksti tai kuva.

FÖ = Mittatikun yläkentän painatus + sivupainatus. Painopintana käytetään molempien päätytikkujen ylempää puolikasta. Siihen voidaan painaa yrityksen nimi, puhelin- ja faksinumero tai lyhyt mainoslause. Myös nivelmitan sivua voidaan käyttää lisäpainatuspintana.

MF = Mittatikun keskikentän painatus + sivupainatus. Kuten FÖ (yläkenttä), mutta painopinta sijaitsee päätytikkujen keskellä, jolloin mitan molempia asteikkoja voidaan käyttää ongelmitta. Myös nivelmitan sivua voidaan käyttää lisäpainatuspintana.

.

oikovedos.

Oikovedosta varten Hultafors tarvitsee tilauksen mukana:

• logon tai muun vektorikuvan avoimena EPS-tiedostona tai vähintään laserlaatuisen paperitulosteen, joka on 50% suurempi kuin painatuskoko. Hultafors antaa mielellään tietoja kuvanvalmistukseen käytettävästä tekniikasta, ohjelmista ja laitteista. Tiedostossa tulee olla myös tiedot käytettävistä väreistä.

• Valokuvia käytettäessä tiedostomuodon tulee olla TIF tai JPG.

• Painettavan tekstin tulee olla jatkuvaa tekstiä. Tarvitsemme myös tiedot fontista ja mahdollisesta pistekoosta. Mikäli tiedostot ovat epätäydellisiä, veloitamme lisäkustannuksen niiden tai originaalin valmistuksesta. Hultafors voi myös valmistaa originaalin asiakkaan toiveiden mukaan tuntiveloitusperiaatteella. Oikovedos käsittää yhden tai useamman kuvalaatan, jotka on numeroitu. Näitä kuvalaattoja voidaan käyttää myös myöhemmin, mikäli esimerkiksi yksi kuvalaatta vaihdetaan mutta muut pysyvät samoina.

mainospainatuksen hinnoittelu.

Tuotteen hinnan lisäksi veloitetaan kuvalaattojen valmistus sekä painatus painettua kappaletta kohden. Lisäksi veloitetaan erikoisvärien valmistus sekä lähetettyjen originaalien työstäminen. Pyydämme huomioimaan, että moniväripainatuksessa painatus- ja kuvalaattakustannukset veloitetaan kustakin väristä.

Kysy meiltä