Partner login

Huippumateriaalit ja valmistus

Hultafors - Suomi

Luotettavat työkalut tarvitsevat luotettavia materiaaleja. Terät on valmistettu testatuista materiaaleista, jotka tarjoavat terävyyttä, tarkkuutta, lujuutta, turvallisuutta ja mukavuutta - joka päiväisissä töissä.

Puukkojemme terät on suunniteltu rankkoihin oloihin, kuten eräpuukot OK1 ja OK4, mitkä valmistetaan japanilaisesta SK5-teräksestä. Puukoissa käytetty teräs on erittäin hiilipitoinen, mikä tekee teräksestä kovan, mutta ei hauraan ja näin ollen sitä on helppo teroittaa.

Teräs, mitä käytämme puukoissamme, sekä teriemme paksuus riippuvat veitsen käyttötarkoituksesta. Puukot, mitkä on suunniteltu kosteisiin ja märkiin oloihin päällystetään ruosteenesto-elektroforeettisella päällysteellä, mikä kestää ja suojaa korroosiolta.

sUUNNITELTU JA KEHITETTY RUOTSISSA

Puukkomme on kehitetty ja suunniteltu Hultaforsissa, Ruotsissa, ja niitä valmistaa pitkäaikainen Aasialainen kumppanimme. Aasiassa teräs kovetetaan ja terävöidään ohjeistuksemme mukaisesti – onnistunut yhteistyömme, joka on ollut käynnissä jo yli 10 vuotta, ja joka on tuottanut miljoonia kestäviä puukkoja – erinomainen tarkkuus jokaiseen työtehtävään.

Ylistäviä arvosteluita ympäri maailman

Rakastamme korkealaatuisten tuotteiden valmistusta. Mutta kuinka todella tiedät, että tuotteemme ovat todella hyviä? Kuuntelemalla käyttäjiä, tietenkin. Puukkomme ovat olleet monien itsenäisten testien kohteena kaikkialla maailmassa – ja olemme saaneet  ylistäviä arvosteluja! Olemme erittäin tyytyväisiä tähän, koska se osoittaa jälleen, että loppujen lopuksi kova työ palkitaan.

OK4

Koe enemmän

Puukkoja ammattilaisille

Kun kehitimme ammattilais- ja eräpuukkoja, otimme avuksi henkilöt, jotka todella tietävät asiasta – nimittäin puukkoa ammatikseen käyttävät osaajat. Perehdyimme siihen mitä he tekevät, kuuntelimme mitä he haluavat ja tunnistimme heidän tarpeensa.

Puukkoja eri ammattitarpeille

Valitse oikea puukko

Hultaforsin kestävät ammattipuukot on suunniteltu erityisesti siihen, miten ammattilaiset todella työskentelevät.
Löydä puukkosi

Kysy meiltä