Partner login

Tools to rely on

Hultafors - Suomi

Hultafors on johtava kansainvälinen brändi, kun puhutaan edistyksellisistä käsityökaluista rakennus- ja teollisuusalalle. Kaikki alkoi yli 130 vuotta sitten nivelmitan keksimisellä.

Tänä päivänä tarjoamme laajan valikoiman luotettavia käsityökaluja: mittaus- ja merkintätyökaluja, kirveitä, vasaroita, lekoja, veitsiä sekä kankia ja asennusrautoja.

Uusien tuotteiden kehittäminen inspiroi meitä. Kun uskomme johonkin, annamme sille kaikkemme. Tuloksena ovat työkalut, jotka tarjoavat parasta mahdollista toiminnallisuutta, luotettavuutta ja tarkkuutta. Työkalut, jotka kestävät kovaa käyttöä, jotka ovat äärimmäisen kestäviä ja ennen kaikkea tuntuvat hyviltä kädessä. Työkaluja, joihin voit luottaa kaikissa tilanteissa, joka päivä.

Hultafors on osa Hultafors Group -konsernia

Hultafors Group koostuu rakennusalalla, teollisuusaloilla, palvelualoilla ja erikoisaloilla tarvittavista tuotealueista: työvaatteista, turvakengistä, käsineistä, käsityökaluista, tikkaista, sekä telineistä. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen tuoteperheen huippuammattilaisille, joiden tulee voida luottaa varusteisiinsa sekä kustannustehokkaampaa ja kilpailukykyisempää toimintaa jälleenmyyntijakelussa.

"Toiminnallisuutta ja tarkkuutta, jonka voit tuntea käsissäsi."

Filosofiamme

Kaupallinen päällikkö, Håkan Carlssonin mukaan filosofiaamme ja lupauksemme on kehittää työkaluja, joihin voit luottaa kaikissa tilanteissa, joka päivä.

"Kysy ammattilaisia hyvistä työkaluista. He kertovat sinulle - "Jos haluat oikeanlaiset työvälineet, silloin sen on oltava Hultafors." Sillä voit olla varma siitä, että valitsemalla Hultafors-työkalun saat työkalun, joka tarjoaa parhaan mahdollisen toiminnallisuuden, tarkkuuden sekä laadun.

Hultaforsin maine ammattilaisten keskuudessa on uniikkia, kuten myös laaja-alainen kokemus. Kaikki alkoi vuonna 1883, jolloin Karl-Hilmer Johansson Kollén suunnitteli nykyään jopa maailmalla mainetta niittäneen nivelmitan. Siitä lähtien Hultafors on kehittänyt, valmistanut työkaluja ammattilaisille, jo 130 vuotta.

Tarjoamme laajan valikoiman käsityökaluja ammattilaisille eri työtehtäviin. Tuotteitamme kehitetään yhteistyössä ammattilaisten kanssa, näin pyrimme tekemään ammattilaisten työpäivästä mahdollisimman sujuvan sekä tehokkaan. Esimerkiksi ammattilaiset ovat mukana tuotteidemme testauksessa ja kehittämisessä aina siihen saakka kunnes kaikki ovat tyytyväisiä tuloksiin. Meille tämä on ainoa tapa varmistaa, että tuotteemme täyttävät lupauksemme – tools to rely on.

Hultafors-tuotteet on suunniteltu parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme kehittämään ergonomisesti suunniteltuja, pitkäkestoisia tuotteita kestävistä materiaaleista. Tällä tavoin voimme maksimoida tuotteidemme käyttöiän ja minimoida ympäristkuormituksemme. "

Katso lisää tuotteitamme

Standardi kierrätykselle

Toiminnassamme pyrimme antamaan panoksemme kestävän kehityksen puolesta. Meille on tärkeää, että voit luottaa tuotteisiimme sekä palveluihimme.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintojamme liityen kustannuksiin, liiketoimintaan ja loppujen lopuksi täyttämään asiakkaiden tarpeet ja vielä ylittämään odotukset. Kestävä kehitys on meille yhtä tärkeä sekä sosiaalisena näkökulmana että ympäristökysymyksenä. Toimimalla sosiaalisesti ja ympäristöllisesti vastuullisena toimijana rakennamme kulttuuriamme että liiketoimintamme pitkällä aikatähtäimellä myöskin varmistaen, että asiakkaamme voivat luottaa tuotteisiimme ja palveluihimme.


Hultafors on sertifioitu seuraavien standardien mukaisesti:

  • SE-EN ISO 9001: 2015
  • SE-EN ISO 14001: 2015

Lataa sertifikaatti tästä (pdf, 425 kB) (pdf, 425 kB)

Lue lisää meistä vastuullisena toimijana

Hultafors lukemina

Valmistamme 13 700 000 metriä nivelmittaa joka vuosi, mikä on pituudeltaan sama etäisyys kuin Hultaforsin tehtaalta Austraaliaan.

Hults Brukin tehtaalla käsintehdyn kirveen taontavaiheessa vaaditaan noin 40–60 lyöntiä.

Meidän 109-sorkkarautojen teräs on samaa terästä, mitä käytetään kaivinkoneiden kauhojen valmistukseen.

Tai MST 180, jossa tarkkuus on 1 mm/ m – 10 kertaa tarkempi kuin missään muussa vatupassissa.

Koe enemmän

Olet tärkeä

Mitä tarvitset?

Työkaluja ammattilaisille

Yhdessä

Työskentely Hultafors Groupissa.

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä