Partner login

Tietoja Hultafors -tuotemerkistä.

Hultafors - Suomi

Hultafors on johtava kansainvälinen brändi kun puhutaan edistyksellisistä käsityökaluista rakennus- ja teollisuusalalle. Kaikki alkoi yli 130 vuotta sitten nivelmitan keksimisellä.

Man with Hultafors axeTänä päivänä tarjoamme laajan valikoiman luotettavia käsityökaluja: mittaus- ja merkintätyökaluja, kirveitä, vasaroita, lekoja, veitsiä sekä kankia ja asennusrautoja.

Uusien tuotteiden kehittäminen inspiroi meitä. Kun uskomme johonkin, annamme sille kaikkemme. Tuloksena ovat työkalut, jotka tarjoavat parasta mahdollista toiminnallisuutta, luotettavuutta ja tarkkuutta. Työkalut, jotka kestävät kovaa käyttöä, jotka ovat äärimmäisen kestäviä ja ennen kaikkea tuntuvat hyviltä kädessä. Työkaluja, joihin voit luottaa kaikissa tilanteissa, joka päivä.

Tools to rely on.

Hultafors tarjoaa markkinoille innovatiiviset käsityökalut parhaalla mahdollisella toiminnallisuudella, tarkkuudella ja luotettavuudella.

Hultafors on osa Hultafors Group -konsernia - joukkoa ensiluokkaisia brändejä, jotka pitävät ammattilaisen ajan hermolla.

Hultafors tarjoaa laajan valikoiman käsityökaluja tuotekategorioissa, jotka näet valikossa oikealla.

Kysy meiltä