Partner login

Edistykselliset veitset - yksinkertaisesti

Hultafors - Suomi

Todella hyvän veitsen on sovittava täydellisesti käteen ja sen käytön on oltava helppoa. Samalla sen on oltava vankka ja luotettava ja siitä on löydyttävä kaikki tärkeät toiminnot.

Hultafors YleisveitsiTiedämme sen, sillä olemme kehittäneet uudet veitsemme yhdessä ammattilaisten kanssa, jotka ovat testanneet jokaisen yksityiskohdan käytännössä. Vasta, kun he olivat täysin tyytyväisiä, tiesimme, että uusi veitsisarjamme täytti kaikki jokapäiväisen työn asettamat ankarat vaatimukset.

Uudet veitsemme avautuvat helposti ilman työkaluja, ja terän syöttö ja lukitseminen onnistuu yhdellä kädellä. Miellyttävän tuntuinen ja ergonomisesti muotoiltu sormikahva lisää turvallisuutta, kun työssä on käytettävä voimaa. Kaikissa veitsissä on myös kapeneva kärki, jonka ansiosta työskentely on tarkkaa kaikissa työvaiheissa.

Mahdollisimman suuren käyttömukavuuden takaamiseksi olemme poistaneet kaikki tarpeettomat yksityiskohdat ja minimoineet liikkuvien osien määrän. Tämä pidentää veitsien käyttöikää, sillä siinä on nyt entistä vähemmän helposti rikkoutuvia tai katoavia osia. Veitset on nyt myös helpompi puhdistaa esimerkiksi kipsistä.

Kysy meiltä